Mitä on kalevainen jäsenkorjaus?

Kalevalainen jäsenkorjaus on perinteinen ja tieteellisesti tutkittu pehmytkudoskäsittely, joka vapauttaa kalvorakenteiden aiheuttamat aineenvaihdunnalliset ja hermotukselliset häiriötilat, sekä saattaa nivelet niiden normaaleihin asentoihin.

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ei hoideta pelkästään oiretta, vaan pyritään selvittämään ongelman aiheuttaja ja alkuperäinen lähde. Kehon virheasennot korjataan mobilisoimalla kudoksia käyttäen apuna lihasten ja nivelten luonnollisia liikeratoja ja kudosnesteitä. Kehoa hoidetaan asiakkaan tuntemuksia kuunnellen lempeästi ja kivuttomasti. Minkäänlainen runnominen, rusauttelu tai niksauttelu ei kuulu Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Kun kireydet saadaan hoidettua pois, aineenvaihdunta, verenkierto, kudosnestekierto ja hermotoiminta pääsee palautumaan luonnoliseen tilaansa

Kenelle Kalevalainen jäsenkorjaus ei sovi?

Henkilöille joilla on jokin seuraavista vaivoista:

syöpä

vaikea osteoporoosi

vaikea sydänvika

verenvuototauti

akuutti tulehdus,

infektio tai haavat ihossa

tuoreet vammat

aktiiviset sidekudostaudit

Jos lääkärisi on antanut luvan hierontaan, estettä kalevalaiselle jäsenkorjaukselle ei ole.

Muistathan ilmoittaa jo hoitoa varatessasi jos olet raskaana tai imetät.

KALEVALAISELLA JÄSENKORJAUKSELLA ON SAATU ERITTÄIN HYVIÄ HOITOTULOKSIA

1. Alaraajojen virheasennoissa ja kiputiloissa, kuten jalkojen toiminnallinen erimittaisuus jalkaterien ja nilkkojen virheasentojen hoito ns. "kampurajalan hoito lapsilla"- "Mortonin oireyhtymsässä," lasten ja nuorten kasvukipujen hoito, levottomat jalat- oireen helpotus, polvien virheasentojen hoito, lonkan virheasentojen hoito.

2. Alaselän kiputiloissa, iskias ym. särkytilat ja virheasennot (ristiselkä ja lanneranka), lantion alueen virheasennon hoito, SI- nivelen virheasennon hoito.

3. Kieroselkäisyyden eli skolioosin hoidossa, etenkin lasten ja nuorten osalta sekä erilaisista tasapainotekijöistä johtuvat ryhtiviat.

4. Rintarangan ja yläselän kiputiloissa, nikamien virheasennot ja niistä aiheutuvat toiminnalliset häiriöt, kuten sydämen rytmihäiriöt, hengenahdistus, korkea verenpaine, suoliston alueen toiminnallinen kohentuminen.

5. Hartia- ja niskajännitysvaivoissa, kuten lapojen lukkiutumiset ja mahdollisesti lihasjännityksestä aiheutuvat ongelmat kuten huimaus, päänsärky, migreeni, näkö- ja kuulohäiriöt.

6. Yläraajojen kiputiloissa, kuten käsisäryt, tenniskyynärpää, kipuolkapää/ jäätynyt olkapää, rannekanavan ahtaumavaivan hoitaminen ja sormien puutuminen.

7. Päänalueen vaivoissa, kuten jännityspäänsärky, purentahäiriöt, kasvosäryt ja näköhäiriöt

8. Vauvojen koliikki ja suolisto häiriöissä

9.TOS- oireyhtymässä